Polityka prywatności

Polityka Prywatności obowiązuje wszystkie osoby odwiedzające niniejszy serwis internetowy.

Dane osobowe

Podczas korzystania z niniejszego serwisu internetowego możesz zostać poproszony o podanie danych osobowych. W/w dane przesłane za pomocą formularzy elektronicznych, przetwarzane są w sposób zgodny z przepisami regulującymi przetwarzanie danych osobowych w zgodzie z wymogami prawa polskiego, w szczególności w zgodzie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Zbiory zgromadzonych danych osobowych użytkowników podlegają właściwej ochronie, zgodnie z w/w przepisami. Pełen dostęp do baz danych posiadają jedynie uprawnione osoby. Dane te nigdy nie są udostępnianie firmom i osobom trzecim.

Ciasteczka (cookies)

Niektóre części niniejszego serwisu internetowego mogą wykorzystywać ciasteczka (cookies), czyli małe pliki tekstowe, zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika, które serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego urządzenia końcowego.
Ciasteczka są nieszkodliwe dla urządzenia końcowego, dla użytkownika i jego danych. Każdy użytkownik może je wyłączyć w ustawieniach własnej przeglądarki. Dowiedz się więcej o ciasteczkach .
Można zmienić warunki przechowywania lub otrzymywania plików Cookie w ustawieniach w przeglądarce internetowej:

Przez korzystanie z niniejszego serwisu wyrażasz zgodę na używanie ciasteczek zgodnie z tą Polityką Prywatności. Jeżeli nie zgadzasz się na używanie przez nas ciasteczek, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki w odpowiedni sposób lub zrezygnować z korzystania z niniejszego serwisu.

Facebook

Niniejszy serwis internetowy wykorzystuje wtyczkę (plugin) portalu społecznościowego Facebook, 1601 South Carolina Avenue, Palo Alto, CA 943404, USA. Zapoznaj się informacjami o wtyczkach Facebooka.
Facebook otrzymuje informację, że odwiedziłeś ten serwis internetowy. Kliknięcie przycisku „Lubię to" może spowodować pojawienie się tej informacji na Twoim profilu. Więcej informacji na ten temat.
Jeśli nie życzysz sobie, aby Facebook odnotowywał fakt Twoich odwiedzin na naszej stronie, wyloguj się ze swojego konta na Facebooku.

Google Analytics

Niniejsza serwis internetowy korzysta z Google Analytics, usługi statystyk oglądalności stron internetowych udostępnianej przez Google, Inc. („Google"). Google Analytics używa ciasteczek (cookies) w celu analizowania sposobu, w jaki użytkownicy korzystają z niniejszego serwisu i wykorzystywane są do jego ulepszenia. Ciasteczka zbierają informację anonimowo. Możesz zrezygnować z ciasteczek (cookies) wybierając odpowiednie ustawienia w przeglądarce.